Hittade en gudomlig strandtomt

Stefan Loå Finance & Fun Business, Magic & Beauty

Letade som vanligt tomtmarker jag kan göra finare, bygga på och sälja ut, och hittade för första gången en tomt jag personligen skulle vilja bo på. Så oerhört rogivande att höra vågorna slå in mot strandtomten, och kika upp på de höga tallarna uppför höjden. Mäktigt och naturnära. Enda som talade emot var en äcklig industrilokal med en sån där rund hög skorsten (på andra sidan vattnet 2-3 km bort).

Tomtkostnad 10 milj är dock lite saftigt i nuläget. Även om jag skulle förädla den och sälja vidare hittar jag inte någon idé för att finansiera på så kort tid. Om jag nu inte lyckas med ett entreprenörsmässigt mirakel. Slå ihop sig med en fastighetshöjdare i ett gemensamt projekt? Tja man vet aldrig, hehe.

Fantastisk tomt som gjorde mig lugn och stark inombords.

(Och i T-banan Gamla Stan idag såg jag plötsligt en flamma från förr-förra sommaren. Så fascinerande att se henne, hon väcker alltid det magiska i mig.)

Ps Eftersom jag inte lär köpa tomten kan jag alltid outa adressen: Jenny Linds väg 4 och 6, Saltsjö-Boo.

Stefan LoåHittade en gudomlig strandtomt